Mitsubishi Luft-Luft – Kyl & Värme AB | Friska Fläktar

Mitsubishi FH 25 & 35

Värmepump

Kirigamine FH är försedd med en rad unika funktioner för att skapa bästa komfort och behagligt inomhusklimat. Den höga verkningsgraden garanterar effektiv drift även i extremt stark kyla och gör Kirigamine FH direkt lämpad för vårt kalla nordiska klimat. Med ett COP på hela 5,52 ger Kirigamine FH dig dessutom en direkt märkbar ekonomisk besparing. Kirigamine FH är utvecklad, tillverkad och testad för våra svenska förhållanden. Ditt inomhusklimat hålls varmt och skönt även under kalla vinternätter. Dessutom är värmepumpen utrustad med I-save funktion, för 10 °C underhållsvärme.

 

Produktblad: Broschyr_Kirigamine_FH

 

Mitsubishi EF25/35 Black, Silver & White

Värmepump i Norrtälje

Värmepump

Mitsubishi ZEN Kirigamine är den senaste modellen i Mitsubishis serie av värmepumpar. Det som är unikt med denna värmepump är den stiliga designen som gör att den passar in även i vardagsrummet. Fronten är lackad med svart, vit eller silverfärgad pianolack.

Utseendemässigt är den revolutionerande bland luftvärmepumpar. Med en slimmad, stilren och enkel design, blir den lätt en snygg inredningsdetalj i ditt hem. Luftvärmepumpen vann på grund av dessa egenskaper det prestigefyllda produktdesignpriset 2011 Design Award.

Mitsubishis designermodeller har inte bara snygg design. De har också bra effekt och kan de härlig Värmepump i Norrtäljevärme och stor besparing. ZEN-modellerna har också underhållsvärme.